Заповніть форму щоб записатися на Холтер та АТ обстеження

Про метод

Холтер — це портативний медичний прилад, що застосовується для реєстрації електрокардіограми протягом доби для того щоб зібрати та проаналізувати отриману інформацію і виявити можливі порушення.

Добове моніторування артеріального тиску (ДМАТ) – це діагностична методика вимірювання АТ (артеріального тиску) протягом 24 годин за допомогою спеціальних приладів, – моніторів артеріального тиску.

Комбіноване добове моніторування АТ і ЕКГ по Холтеру дозволяє оцінити одночасно діяльність серця і показники тиску.

На пацієнта, в спеціальному чохлі кріплять холтер і накладають електроди. Прилад буде використовуватися протягом 24 годин, амбулаторно, в звичайних для пацієнта умовах життя — вдома, на роботі, під час нічного сну.
Пацієнтів просять прилад не мочити, а в іншому вести звичний спосіб життя. Холтер реєструє ЕКГ протягом доби, і жодне сердечне скорочення за цей період не залишиться без уваги приладу, адже електрокардіограма записується безперервно. Потім холтер знімають з пацієнта, і за допомогою спеціальної комп’ютерної програми, що обробляє отримані дані, виявляють і аналізують всі можливі види порушень ритму серця, безболісні і больові напади ішемії міокарда та ін.

Іноді одночасно з холтерівським моніторуванням ЕКГ проводиться
добове моніторування артеріального тиску (ДМАТ). Таке комбіноване дослідження значно розширює можливості діагностики серцево-судинних захворювань. В ході цієї процедури пацієнт протягом доби носить на тілі спеціальний прилад, що фіксує показники артеріального тиску в умовах, максимально наближених до природних. За результатами дослідження лікар отримує всю необхідну інформацію для того, щоб підтвердити або спростувати факт наявності гіпертонічної хвороби або симптоматичної артеріальної гіпертонії (підвищення тиску, викликаного тим чи іншим захворюванням).

Переваги ЕКГ по Холтеру:

  • допомагає спеціалістам діагностувати серцево-судинні захворювання та порушення ритму роботи серця, протягом доби слідкувати за серцевим ритмом і артеріальним тиском
  • дає можливість діагностувати ті порушення, що неможливо виявити звичайною ЕКГ – порушення ритму, періоди зниження трофіки міокарду; виявити нічну гіпертензію, що є дуже небезпечною та сприяє розвиткові порушень коронарного кровообіг
  • допомагає виявити причину періодичного запаморочення та втрати свідомості

Записатись на обстеження

Телефонуйте або заповніть форму щоб записатися на Холтер та АТ обстеження

Переваги методу ДМАТ перед традиційним (клінічним) вимірюванням артеріального тиску:

  • Аналіз артеріального тиску протягом доби, включаючи нічні та ранні ранкові години
  • Можливість отримання профілю АТ без контакту з медичним персоналом, при цьому виключається вплив ефекту «білого халата» для цього дослідження
  • Отримання профілю АТ в умовах звичайного життя хворих
  • Можливість оцінки антигіпертензивної терапії протягом всієї доби

Вартість досліджень

Холтер та пристрій для ДМАТ надають для аналізу ту інформацію про стан здоров’я серця та артеріального тиску пацієнта, яка не може бути отримана за час короткого візиту до лікаря, і в цьому полягає найважливіша діагностична цінність цього приладу.

Добове моніторування

ЕКГ (холтер ЕКГ) з розшифровкою– ₴500

Добове моніторування АТ

(холтер АТ) з розшифровкою– ₴500

Заповніть форму щоб записатися на Холтер та АТ обстеження

Про нас кажуть

Навіть не думав, що це так легко. Лікар все докладно пояснив, за хвилин 10 встановили прилад, а вже за добу зібрали всі дані і визначились з подальшим лікуванням. Дякую Євромед за вашу увагу і професіоналізм, тепер буду звертатись тільки до вас!
Олексій Р.